Всички ние като отделни личности и като общество е необходимо сериозно

...
Всички ние като отделни личности и като общество е необходимо сериозно
Коментари Харесай

Няма мърдане! Вижте как решително и ефикасно хващат пияните шофьори в тази европейска страна

Всички ние като обособени персони и като общество е необходимо сериозно да подхождаме към въпроса за безопасността на придвижването. На пръв взор някои ограничения може да наподобяват смешни, само че практиката неведнъж ни потвърждава, че превантивните ограничения са доста значими и ефикасни, с цел да не се доближава до неприятни последици, оповестява Блиц.

В Естония, както и в някои други страни от Европейския съюз, е обичайна практиката да се ревизират водачите за шофиране в нетрезво положение. Никой не се интересува дали водачът е използвал алкохол, до момента в който ръководи колата или преди да влезе в нея - всеки от тези варианти е неприемлив. Властите пропагандират абсолютната трезвеност по време на шофиране, с цел да се гарантира безопасността на пътя.

Пътната полиция на Естония понякога стопира движението по популярни пътища в  столицата Талин и други обитаеми места като всеки един водач на автомобил е проверяван от обособен чиновник на пътната полиция. Ако бъде открит алкохол в кръвта, той незабавно би трябвало да излезе от колата си, с цел да му се сформира протокол. Превозното средство в този миг се води до паркинг, с цел да не се пречи на придвижването на оформилата се опашка.



На инспекцията се подлагат безусловно всички участници в придвижването: водачи на публичен превоз, военни и затворнически служби, коли на телевизии - няма значение кой стои зад кормилото - регулярната акция се организира за инспекция на  всички водачи. Как се случва, можете да видите на фотосите.  /auto.blitz.bg



 



 



 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР